Prag med tjejerna!

Övrigt
Sitter på flygplatsen i Prag. Mitt plan är minst 2,5h försenat.. Jag bokade mina biljetter senare än de andra och tog då lite andra flighter som passade mig. Så är bara jag som bleb kvar här, haha! Segt och tråkigt att missa jobb jag bokat in idag, men finns inget jag kan göra åt det... Så passar på att spara lite minnen här! ❤️

Har varit en super härlig helg! Fint väder, god mat, jätte vacker stad och framför allt en hel helg med mina bästa vänner!
Första morgonjoggen (för min del, de andra kom hit tidigare). Älskar att jogga runt i nya städer! Vi körde trappträning upp till Metronome, en fin utsiktsplats över centrala Prag.

Sen väckte vi Malin med sång då det var hennes födelsedag! Ballonger och frukost såklart! ❤️
Därefter strosade vi runt i ett soligt Prag!
Åt god mat överallt, drack tjeckisk öl och åt såklart korv. Testade även deras typ av våffla med glass. Minns inte vad den heter men så gott! Älskar att testa lokal mat!
Rulltrapps groupie vs. Spegel groupie!
Och super posiga ”women in black” bilder!
Sista kvällen joggade jag, Emelie och Anna till Letenské sady (parken uppe vid utsiktsplatsen) för lite kvällsträning. Blev lite löpskolning och sprintteknik, chins i trädgren och pyramidbygge!
På väg hem blev det en så fin solnedgång så vi stannade upp och njöt av kvällen och en lyckad weekend! Tack Prag för denna gång!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Härligt
Hanna
,
Härligt skulle det stå!