#Betterforit

Övrigt
Better for it är när du gör något som kommer att göra dig lite starkare, modigare eller klokare. Det är inte det där vanliga passet som går på rutin, utan när du testar något nytt, gör ett personrekord, stiger upp kl 06 för att få till ditt pass för dagen eller något liknande. Något som kräver mer av dig än att bara göra det. 
 Tillsammans med dessa tjejer och Nike Sverige drar vi igång ett #betterforit projekt. Vi ska under några veckor framöver testa varandras sporter. Testa nytt, lära sig mer och pusha våra gränser. Kommer att krävas några steg utanför bekvämlighetszonen men framför allt ska det bli riktigt roligt!

När testade ni senast något nytt? Eller sprang lite längre än ni brukar? När gjorde något som ni inte vet om ni skulle klara? :) Be en kompis lära dig något, gå en kurs eller halka in på ett nytt gruppass! Dela med dig genom att använa #betterforit på sociala medier. 
 Först ut för oss är tyngdlyftning. Jag har fått känna på det tidigare genom crossfiten men inte på samma upplägg som man tävlar i lyftning. Ska bli spännande. Mitt egna better for it blir att våga gå upp på så tung vikt som möjligt. Kanske högre än jag någonsin gjort? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229