Tack för allt pepp och heja rop efter gårdagens avsnitt av gladiatorerna. Var super kul att få vara med och peppa Alex, vi hade väldigt roligt. Som väntat har det även kommit lite kommentarer på mitt inhopp i hinderbanan. Jag har det rätt tacksamt då mina kommentarer kommer från er som känner mig, som tyckte att det var roligt att se mig i rutan för att ni vet vem jag är.

gruppbild

Men tyvärr finns det personer på nätet också som bara vill slänga skit och trycka ner. Avundsjuka mobbare helt enkelt, som säger så eleka saker som jag inte tror att någon skulle våga uttrycka sig i verkligheten. Alexandra är en stark tjej som kan ta det, hon har i stort sett vant sig. Men det är det som gör mig så förbannad. Att någon så genomsnäll och underbar person har behövt vänja sig med det. Helt stört, blir så jävla arg.

TV klipper och klistrar för att göra ett bra underhållningsprogram! De kan styra rätt mycket och jag kan säga att det var saker som varken Alexandra eller jag kunde påverka. Största grejen var ändå att våran taktik blev ändrad. Planen var att jag skulle köra attackboll då löpningen, att springa med start och stopp samt vändningar var värst för hennes höft. Jag är uppvärmd och klar att gå in på arenan då vi får beskedet om att jag inte får ta den grenen. Vet ej varför, men då inspelningen ska rulla om ca 1 minut så får Alexandra springa in ouppvärmd och köra. Och där borde vi, eller jag som coach ha sagt stopp. Krävt att hon åtminstone skulle fått värma upp om de ska ändra på detta nu. Men allt gick snabbt och jag förstod nog inte riktigt vad som hände. Alex bet ihop mellan grenarna och höll humöret uppe trots att hon haltade ut från grenarna.

För er som inte känner Alexandra så kan jag berätta att hon inspirerar mig väldigt mycket. Hon är en ung driven tjej som är otroligt smart och vågar gå sin egen väg. Hon har ett affärssinne som imponerar och kan snacka för sig. Att för mig,  som ny företagare fått ta del av hur hon jobbar och umgås med henne har gett mig mycket energi att fortsätta kämpa på mina drömmar. Innan jag blev tillfrågad av henne att vara med i programmet så tog jag en printscreen på det här inlägget som hon la ut på sin instagram (läs även hennes text under bilden):

Jag sparade det som motivation. Att påminna mig om att göra läskiga saker ibland. Och att även om man faller och kämpar så betyder inte det att man misslyckas. Så när hon mailade några dagar senare och frågade om jag ville coacha henne i programmet så kändes det som att jag måste tacka ja, haha! Förstod också då vad hennes inlägg handlade om, haha!!! 🙂

Näe, hon är så cool! Tänk er viktskillnaden på henne och gladiatorerna, haha! Det är som att jag skulle gå in och inte få möta någon som är mindre än Bullet, på någon av grenarna, haha! Hade ni vågat det? Dessutom som en offentlig person där folk bara väntar på att hitta något att klaga på. Jag hade nog inte vågat det än.. Jag blir modigare med åren och vågar mer, men att tacka ja till något som jag vet att kan smälla hårt och inför så många tittare vet jag inte, haha! Det är därför jag gillar Alexandra så jäkla mycket! Hon bara kör. Hon motiverar mig till att våga mer, att göra saker som skrämmer mig och att kunna skratta åt sig själv och bjuda på det! Det behövs flera tjejer som hon där ute! <3

Skärmavbild 2016-01-31 kl. 22.45.41